EMOTIONELE FINISH HOMERIDE EN HOMERUN IN DEN HAAG


Grote emotionele ontlading bij de feestelijke finish van HomeRide en HomeRun, de 24-uurse sponsortochten van het Ronald McDonald Kinderfonds. De ruim 1300 deelnemers hebben dankzij hun inspanningen, maandenlange trainen en doorzettingsvermogen een recordbedrag van 1.405.315 euro ingezameld voor de Huizen, Huiskamers en vakantiehuizen van het Ronald McDonald Kinderfonds. 

Rond 11 uur ’s ochtends zijn de eerste deelnemers lachend, huilend en juichend gearriveerd op de Lange Voorhout in Den Haag. Na 24 uur dwars door Nederland te hebben gebikkeld zijn ze daar feestelijk onthaald door familie, supporters en vrijwilligers. Tot 16 uur ’s middags is er druk gefeest en nagenoten. Omdat onder de deelnemers veelal oud-gasten zijn van de Ronald McDonald Huizen, werd er ook menig traan gelaten en teruggeblikt op hun periode in het Huis. 

In 2020 nieuwe tour: HomeWalk

Ronald McDonald Kinderfonds kondigt met trots een nieuwe uitdaging voor 2020 aan: HomeWalk, 24 uur wandelen voor en langs Ronald McDonald Huizen, Huiskamers en vakantiehuizen. De route bedraagt 120 kilometer door Nederland. Net als HomeRide en HomeRun, die in 2020 eveneens worden georganiseerd, is het een estafettetocht met een zelfgekozen team. Een deel van de wandelroute is een ‘urban trail’: dwars door bekende gebouwen. Start en finish zijn op dezelfde locatie als HomeRide en HomeRun.

BizPress.nl