DEONET brengt kleinste USB-stick ter wereld op de markt

DEONET, Nederlands fabrikant van promotionele producten waaronder USB-sticks, introduceert de kleinste USB-stick ter wereld. Deze superkleine USB-stick is gemaakt met een nieuw soort geheugenchip voor USB-sticks, de zogenaamde Micro UDP-chip. Deze is ruim de helft kleiner dan de klassieke USB-geheugenchip.

Kleinste USB-stick ter wereld
De nieuwe Micro UDP-chip meet 19,5 x 14,5 mm en is dus niet groter dan een vingertop. Bovendien is deze USB-stick maar 2,9 mm dun. Deze mini USB-stick is verkrijgbaar in 4, 8 en 16 GB en wordt in januari geïntroduceerd op de grootste relatiegeschenkenvakbeurs van Europa: de PSI in Düsseldorf.

Voordelen
“Al jaren krijgt DEONET veel vraag naar gebruiksvriendelijke en ruimtebesparende USB sticks. Met het ontwikkelen van de Micro UDP- chip willen we innovatief blijven in de USB markt”, aldus Rob van Berkom, CEO van DEONET. “Deze nieuwe techniek maakt het voor ons mogelijk zeer kleine USB-oplossingen op de markt brengen.” Het grote voordeel hiervan is dat ze eenvoudig aan een sleutelbos of in een portemonnee bewaard kunnen worden. Daarnaast is deze allerkleinste USB-stick van DEONET zo klein dat deze nauwelijks buiten de USB-poort van uw computer of laptop uitsteekt. Het is dus mogelijk de USB-stick in de laptop te laten zitten, zelfs als deze wordt opgeborgen in een tas.

Gouden USB-stick
De kleinste USB-stick ter wereld is slechts één van de originele USB-sticks waarmee DEONET zich onderscheid van haar concurrenten. Zo haalde het bedrijf enkele jaren geleden de wereldpers met een gouden USB-stick belegd met diamanten, destijds de duurste USB-stick in de markt.

Over DEONET
DEONET is een Nederlandse fabrikant van promotionele producten zoals gepersonaliseerde USB-sticks, sleutelhangers, pennen en meer. Het bedrijf levert enkel aan resellers in de relatiegeschenkenbranche, marketing- en reclamebureaus en IT-resellers. Het bedrijf heeft vestigingen in acht landen en exporteert haar producten naar meer dan 60 landen wereldwijd.

BizPress.nl