De finalisten voor de Top Ten Automotive Startups(TM) van AutoMobility LA 2017 zijn actief in kunstmatige intelligentie, EV-opladen en software-o


– Winnende bedrijven worden onderscheiden tijdens AutoMobility LA, 27-30 november

– Startups ontvangen prijzen ter waarde van meer dan $200.000, van Audi, Elektrobit, Microsoft, NVIDIA en Porsche Consulting

LOS ANGELES, 6 oktober 2017 /PRNewswire/ — De Los Angeles Auto Show (LA Auto Show®) en AutoMobility LA(TM) kondigden vandaag de finalisten aan voor hun Top Ten Automotive Startups(TM) Wedstrijd (Top Ten) 2017, gepresenteerd door Magna International, Inc. Deze innovatieve finalisten werden geselecteerd uit bijna 300 deelnemers, op basis van een aantal verschillende criteria, waaronder het vermogen om de dagelijkse transport- en mobiliteitsvraag vanuit zowel een consumentenperspectief als een zakelijk perspectief te beïnvloeden.

https://mma.prnewswire.com/media/568189/LAAS_SAB_black_cmyk.jpg [https://mma.prnewswire.com/media/568189/LAAS_SAB_black_cmyk.jpg]

De Top Ten startups van dit jaar zijn onder andere een bedrijfscarpool, handmatige apparaten voor in het vliegtuig, elektrische motoren en analytische software voor handelsvloten. De volledige lijst van de Top Ten 2017-finalisten volgt hieronder:

— Cerebri AI [https://cerebri.com/]: Aanbieders van KI-oplossingen waarop
een patent is aangevraagd, voor een verdienmodel voor klantinteracties
met verkopers, waarbij gebruik wordt gemaakt van een grote hoeveelheid
interne data inzake klantgedrag en transacties, samen met externe
gegevens
— EV Safe Charge [http://evsafecharge.com/]: EV Safe Charge is gevestigd
in Los Angeles, en zorgt voor landelijk beschikbare, veilige,
betrouwbare en robuuste residentiële en commerciële oplaadoplossingen
voor elektrische voertuigen
— GhostWave [http://www.ghostwaveinc.com/]: Aanbieder van ADAS-radars met
twee strategische technologieën; bescherming tegen wederzijdse
interferentie en een waarschuwingsradar voor obstakels in voertuigen
— GoKid [http://www.gokid.mobi/]: Een volledige carpooloplossing voor
scholen, teams en actieve gezinnen
— Innoviz Technologies, Ltd. [https://www.innoviz.tech/]: Ontwikkelaars
van toonaangevende LiDAR remote sensing-oplossingen voor de volledige
commercialisering van autonome voertuigen
— Mighty AI [https://mty.ai/]: Biedt de trainingsgegevens aan voor het
creëren van modellen voor autonome voertuigen, computervisie en
natuurlijke taal
— Neteera Technologies, Ltd. [http://www.neteera.com/]: Ontwikkelaars van
Terahertz-opsporende technologie, die flexibel genoeg is om gebruikt te
worden in verschillende applicaties, om zo te voldoen aan de vraag die
is vastgesteld in verschillende industrieën en markten
— Ridecell [https://ridecell.com/]: Aanbieders van een volledige oplossing
die alle soorten mobiliteitsdiensten ondersteunt: auto’s delen, ritten
delen, autoverhuur en zelfs vaste routediensten
— SPLT [http://splt.io/]: Een zakelijke carpooloplossing die gebruikmaakt
van stedelijke technologie voor het terugdringen van inefficiëntie in
het vervoer
— WayRay [https://wayray.com/]: Ontwikkelaar van holografisch verbeterde
reality-technologieën voor geavanceerde connected cars
De winnende Top Ten startups ontvangen exclusief toegang tot AutoMobility LA, ze krijgen expositieruimte in het Technology Pavilion en kaartjes voor de 2018 NVIDIA GPU Technology Conference over KI en zelfrijdende auto’s. De finalisten zullen erkend worden ten overstaande van 25.000 professionals in de media, invloedrijke denkers, autofabrikanten, tech-reuzen, ontwerpers, ontwikkelaars, investeerders, dealers, vertegenwoordigers van de overheid, analisten, andere startups en meer. Winnaars hebben ook volledige toegang tot alle belangrijke netwerkevenementen van AutoMobility LA en ontvangen een uitnodiging voor een VIP-ontvangst met het managementteam, de raad van advies, belangrijke investeerders en brancheleiders van AutoMobility LA.

De Top Ten introduceert dit jaar naast de Top Ten-onderscheidingen een nieuwe onderscheiding. Deze wordt uitgereikt tijdens AutoMobility LA 2017 door technologiegigant NVIDIA, en onderscheidt de beste startup in de autobranche die gebruikmaakt van KI. Het winnende bedrijf ontvangt NVIDIA DRIVE PX 2 AI car computingplatform en EB robinos open-software framework.

De Top Ten van 2017 zal later deze maand verder worden teruggebracht van tien naar drie, waarna de winnaar van de grote prijs op 28 november tijdens de AutoMobility LA wordt aangekondigd. De winnaar van de grote prijs neemt deel aan een adviessessie met de juryleden, en ontvangt significante onderscheidingen, waaronder $15.000 in cash, om zijn of haar bedrijf verder te laten groeien. Alle winnaars worden verkozen door de gewaardeerde jury, bestaande uit leidinggevenden van Elektrobit, en het managementteam van de LA Auto Show, Microsoft, NVIDIA, Porsche Consulting, en Time Inc.’s The Drive.

Ga voor meer informatie over AutoMobility LA en de LA Auto Show naar: http://www.automobilityla.com/ [http://www.automobilityla.com/] en http://laautoshow.com/ [http://laautoshow.com/].

Over de Los Angeles Auto Show en AutoMobility LA

De Los Angeles Auto Show (LA Auto Show®) werd opgericht in 1907 en is ieder jaar de eerste grote Noord-Amerikaanse autoshow. In 2016 gingen de Press & Trade Days van de show samen met de Connected Car Expo (CCE), om samen AutoMobility LA(TM) te worden, de eerste handelshow waarin de technologische branche en de autobranche samen komen om nieuwe producten en technologieën te lanceren, en de meest urgente kwesties voor de toekomst van transport en mobiliteit te bespreken. AutoMobility LA 2017 vindt plaats in het Los Angeles Convention Center op 27-30 november, met tussentijdse introducties van nieuwe voertuigen van producenten. LA Auto Show is geopend voor het publiek van 1 tot 10 december. Bij AutoMobility LA doet de nieuwe autobranche zaken, onthullen zij grensverleggende nieuwe producten en doen zij strategische aankondigingen voor de internationale media en brancheprofessionals uit de hele wereld. LA Auto Show wordt ondersteund door de Greater L.A. New Car Dealer Association en wordt uitgevoerd door ANSA Productions. Volg voor het laatste shownieuws en informatie de LA Auto Show op Twitter via twitter.com/LAAutoShow [https://twitter.com/LAAutoShow], via Facebook op facebook.com/LAAutoShow [http://www.facebook.com/LAAutoShow/] of via Instagram op https://www.instagram.com/laautoshow/ [https://www.instagram.com/laautoshow/] en schrijf u in voor mededelingen via http://www.laautoshow.com/ [http://www.laautoshow.com/]. Ga voor meer informatie over AutoMobility LA naar http://www.automobilityla.com [http://www.automobilityla.com/].

Contactpersoon media:
Brian Alexander/Amanda Niklowitz
JMPR Public Relations, Inc.
(818) 992-4353
balexander@jmprpublicrelations.com [mailto:balexander@jmprpublicrelations.com]
aniklowitz@jmprpublicrelations.com [mailto:aniklowitz@jmprpublicrelations.com]

Logo – https://mma.prnewswire.com/media/568189/LAAS_SAB_black_cmyk.jpg [https://mma.prnewswire.com/media/568189/LAAS_SAB_black_cmyk.jpg]

Web site: http://www.laautoshow.com/

BizPress.nl