Creatieve Kaarten is nu Cotton Bird


Creatieve Kaarten is officieel Cotton Bird geworden op 9 oktober 2017.

Onze naamsverandering heeft veel (legitieme) vragen van nieuwsgierige klanten en fans opgeleverd. We hopen via dit artikel jullie vragen eindelijk allemaal te beantwoorden!

Na enkele jaren aanwezig te zijn in Nederland en in andere Europese landen, wilden we graag een zachtere naam en een internationale look aan het merk Creatieve Kaarten geven. Om een uniek en stijlvol merk te creëren, zijn we op zoek gegaan naar een nieuwe naam voor alle landen waar ons drukwerk wordt verkocht. Dat is hoe we op Cotton Bird kwamen. Een nieuwe naam met een poëtisch beeld (het lied van de vogel is een indirecte toespeling op de gelukkige aankondigingen die we met trouwkaarten en geboortekaartjes verzenden!) geïnspireerd door de talenten van het Franse Agency Nomen.

Onze naam is inmiddels veranderd, maar alles blijft voor de rest hetzelfde. De mooiste creaties worden door onze eigen ontwerpers in het Zuid-Franse Perpignan gemaakt en de klantenservice & productie blijft in Saleilles, een dorpje dat nog iets zuidelijker ligt dan het zuidelijkste stadje Perpignan. Ons nieuwe logo is gemaakt door onze lieve collega Blandine: het kleine, lieve vogeltje van Cotton Bird!

Het bericht Creatieve Kaarten is nu Cotton Bird verscheen eerst op Persberichten.biz.

BizPress.nl