Cateringteam Albron Veiligheidsregio Alkmaar: Leukste Cateringteam!


De zesde editie van ‘De Week Van De Catering (DWVDC)’ zit erop. Tijdens deze landelijke actieweek zijn medewerkers in de contractcatering volop in het zonnetje gezet door hun gasten en FNV Catering. Overal in Nederland waar professionele catering actief is, wordt aandacht gevraagd voor het werk dat de cateringmedewerkers dag in, dag uit verzorgen. Samen serveren zij meer dan 2 miljoen gezonde en smakelijke maaltijden en gerechten per dag. Bijna duizend complimenten zijn ingestuurd in het kader van ‘Het Compliment Van de Dag‘.

Het Leukste Catering Team van Nederland!

Ruim 100 cateringteams streden om de titel: ‘Het Leukste Catering Team van Nederland 2017’. De vakjury had de uitdagende taak om uit alle inzendingen het Leukste Catering Team te selecteren. Na lang beraad is hier een top 5, met een gedeelde 4e en 5e plek, uit voortgekomen:

1.     Albron – Veiligheidsregio Noord Holland  – Alkmaar

2.     Appèl Catering – Locatie Bronckhorst – Hengelo

3.     Leo op ‘t werk – Hoofddorp – Team ARUP

4.     Catering Van ’t Hooge RaboBank en Centric Hoogeveen – cAter TEAM  (gedeelde vierde plaats)

4.     Werksaam West Friesland – Hoorn  (gedeelde vierde plaats)

5.     Appèl – Essent Retail – Den Bosch  (gedeelde vijfde plaats)

5.     Limburg Catering – Gildeopleiding Locatie Kerkeveld – Roermond (gedeelde vijfde plaats)

Winnende team 2017

Uit de zeven genomineerden mag cateringteam Albron van Veiligheidsregio Noord-Holland in Alkmaar zich de terechte winnaar noemen: “Wij zijn een super enthousiast en hecht team. Goed op elkaar in gespeeld en we maken het de gast graag naar de zin.”

Harry de Wit, sectorbestuurder FNV Catering: “Het is fantastisch om te zien hoe creatief dit cateringteam is. Tijdens vakanties en feestdagen maken zij aan de hand van thema’s heerlijke gerechten. Een welverdiende prijs voor dit geweldige cateringteam!” Het Leukste Catering Team wordt met een limousine opgehaald voor een avond uit.

Vakjury

De vakjury bestaat uit:

-Harry de Wit | Sectorbestuurder FNV Catering

-Michiel Meier Mattern | Adviseur Food & Hospitality, tevens voorzitter van ONCE (Organisatie Netwerk Catering Events)

-Jan Jaap Schmitz | Hospitality Officer Radboudumc

-Dennis, Mia, Vivianne en Yvonne | Cateringteam Blue Sky Group Amstelveen (titelhouders Leukste Catering Team van Nederland 2016).

Bedankt!

De organisatie van De Week Van De Catering wil graag alle landelijke cateraars, de locaties en de jury bedanken voor hun deelname aan deze zesde editie. Ook de vele complimenten die de cateringmedewerkers hebben ontvangen van gasten waren fantastisch. Verder dagen we alle teams, en uiteraard iedereen die nog niet heeft deelgenomen aan DWVDC, uit om met de volgende editie weer mee te doen. Iedereen bedankt voor de inzet, het enthousiasme en de grote blijk van waarderingen. Op naar ‘De Week Van De Catering’ 2018 (van 12 t/m 16 november 2018).

FNV Catering

‘De Week Van De Catering’ werd dit jaar wederom mogelijk gemaakt door FNV Catering. Werken in de catering betekent werken met en voor mensen. Je kunt bij FNV Catering terecht voor vragen over werk en inkomen, arbeidsvoorwaarden, arbeidsomstandigheden en ontwikkelingen op de arbeidsmarkt.

BizPress.nl