Camizza haalt Italiaanse passie en design naar Nederland

Italiaanse overhemden van bijzondere kwaliteit nu online te bestellen in Nederland
Amsterdam, 15 oktober 2010 – De online kledingboetiek Camizza.nl opent vandaag haar virtuele deuren. In de luxe webwinkel kunnen Nederlandse mannen elegante Italiaanse overhemden bestellen. Deze worden allemaal met de hand vervaardigd in het atelier, gelegen onder de rook van modestad Milaan. Camizza besteedt bij de productie speciale aandacht aan de bouw van de Nederlandse man, zodat design en hoogwaardige details nu ook samengaan met een perfecte pasvorm voor Noord-Europeanen.
Passie en vakmanschap
De grote passie voor het vak van kleermaker staat garant voor een uitzonderlijke afwerking en een hoge kwaliteit. Bovendien wordt er uitsluitend gebruik gemaakt van hoogwaardige stoffen, afkomstig van enkele bekende Italiaanse stoffenhuizen (zoals Cotonificio Albini). Het vakmanschap uit zich in enkele belangrijke details, bijvoorbeeld in de boord:
die is op een zeer verfijnde manier gestikt en bevat maar liefst 8 steken per cm. Deze manier van stikken komt, vanwege de bewerkelijkheid van de techniek, nog maar weinig voor en zorgt voor een elegante en stijlvolle uitstraling.
Overhemden voor de succesvolle man
Camizza richt zich met de overhemden, die zowel zakelijk als in de vrije tijd gedragen kunnen worden, op de succesvolle man met gevoel voor stijl. De man die erg gesteld is op kwaliteit en duurzaamheid en hoge eisen stelt aan zijn uitstraling.
Dit soort mannen hebben vaak maar weinig tijd om stad en land af te gaan voor het perfecte overhemd. Het gemak en de snelheid van het bestellen in de sfeervolle webshop camizza.nl sluit dan ook goed aan op de levensstijl van deze doelgroep.
Cadeauverpakking
Camizza verpakt alle overhemden als cadeau. De online boetiek is van mening dat, zelfs als een besteld overhemd niet mbedoeld is als geschenk aan een ander, het mooie hemd op zijn minst als cadeau aan jezelf moet worden gezien. De Italiaanse overhemden zijn verkrijgbaar in de Nederlandse maten 38 t/m 43, kosten € 97,- per stuk en worden gratis binnen 3 dagen bezorgd.
Over Camizza
Camizza is de naam van het exclusieve herenlabel voor elegante Italiaanse overhemden. De overhemden van Camizza onderscheiden zich door een hoogwaardige afwerking, moderne pasvorm en bijzondere stoffen. Alle overhemden zijn met de hand vervaardigd en mogen het ‘Made in Italy’ keurmerk dragen. De combinatie van kwalitatieve producten en een uitstekende service is de reden dat Camizza bestaat. Camizza is opgericht in 2010 door Robin Ohm en wordt aangestuurd vanuit het kantoor in Purmerend.
Meer informatie is te vinden op www.camizza.nl
Contact:
Robin Ohm, eigenaar Camizza – www.camizza.nl
Tel.: 06 – 81 42 82 31
E-mail: Robin@camizza.nl
Twitter: www.twitter.com/CamizzaShirts
Persinformatie: http://www.camizza.nl/FAQ/persinfo.html

BizPress.nl