Buurtleven.nl geeft een bakfiets weg

Picture Amsterdam, 12 augustus 2010 – De Amsterdamse buurtwebsite Buurtleven.nl is op zoek naar de Amsterdamse fiets die het hardst aan vervanging toe is. De eigenaar van de winnende fiets wordt beloond met een bakfiets. 

Tot oktober staat op Buurtleven.nl het favoriete transportmiddel van de Amsterdammer centraal: de fiets. Met een speciaal fietsdossier en met de zoektocht naar de Amsterdamse fiets die het hardst aan vervanging toe is. In het fietsdossier vind je reportages over bijzondere fietsen, favoriete fietsroutes, meningen over bakfietsen en verhalen over Amsterdam als fietsstad. 

Amsterdammers kunnen op www.buurtleven.nl/bakfiets hun fiets nomineren. Bij hun nominatie laten ze weten waarom zij toe zijn aan een nieuwe fiets en waarom zij de bakfiets verdienen. 

Bijvoorbeeld omdat het ze niet lukt om 3 kinderen en 4 boodschappen mee te nemen op hun huidige fiets. Of omdat hun oude barrel bijna uit elkaar valt en ze hun buurtje op willen fleuren met een vrolijke bakfiets. Of omdat ze de bakfiets aan hun buurman gunnen, die elke week boodschappen doet voor zijn bejaarde buren. 

De bezoekers van Buurtleven.nl bepalen wie de bakfiets wint, door te stemmen op hun favoriete kandidaat. De 3 kandidaten met de meeste stemmen en reacties vormen automatisch de top 3. Deze top 3 wordt beoordeelt door een jury. De winnaar wordt beloond met de Buurtleven.nl bakfiets. Stemmen en nomineren kan tot 30 september.

Buurtleven.nl is dé plek voor je eigen buurt. Op Buurtleven.nl blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de Amsterdamse buurten. En maak je makkelijk contact met je buren. www.buurtleven.nl

BizPress.nl