Booking.com brengt nieuwe Content API op de markt voor Accommodation Channel Managers en Content Providers

AMSTERDAM, November 14, 2016 /PRNewswire/ —

Nieuwe technologie maakt het mogelijk voor gebruikers om zo efficiënt mogelijk gegevens aan te passen en bij te houden voor meerdere accommodaties door middel van een
tijdbesparende directe verbinding met Booking.com
Vandaag kondigt Booking.com, de marktleider in het verbinden van reizigers met de mooiste accommodaties, de lancering aan van de nieuwe Content API voor channel managers van accommodaties, content providers en property management companies. Eerder dit jaar heeft een kleine groep early adopters al een succesvolle proefperiode doorstaan. Dankzij deze innovatie kunnen gebruikers voortaan gratis en direct alle noodzakelijke informatie verzenden van meerdere accommodaties tegelijk, om deze op het platform van Booking.com aan te passen en te beheren. Dit gaat via een directe verbinding, het betreft foto’s van de accommodatie, voorwaarden en informatie over voorzieningen. Hierdoor wordt de tijd die nodig is om de content bij te werken drastisch verminderd, van weken naar slechts uren.
Ga voor het volledige bericht naar de Nederlandse newsroom van Booking.com: https://news.booking.com/nl
Over Booking.com [http://www.booking.com/?aid=354544&utm_source=PR&utm_medium=email_pr&utm_campaign=22_01_2013 ] :
Booking.com is de wereldleider in het online boeken van hotels en andere accommodaties. Het garandeert de beste prijzen voor elk accommodatietype – van kleine zelfstandige accommodaties tot luxe vijfsterrenketens. Gasten hebben altijd en overal toegang tot de website van Booking.com, via hun PC, smartphone of tablet, en ze hoeven geen reserveringskosten te betalen – nooit. De Booking.com website is beschikbaar in meer dan 42 talen, biedt meer dan 1 miljoen hotels en accommodaties, waaronder 520.000 vakantiewoningen en beslaat meer dan 96.000 bestemmingen in 227 landen en territoria wereldwijd. De website heeft ruim 107 miljoen beoordelingen die de gasten na hun verblijf hebben geschreven, en trekt online bezoekers uit de hele wereld, zowel uit de toeristische als de zakelijke markt. Booking.com heeft meer dan 19 jaar ervaring en een team van meer dan 13.000 toegewijde medewerkers in 184 kantoren wereldwijd. Booking.com heeft zijn eigen klantenservice, die 24/7 beschikbaar is om de gasten in hun eigen taal te assisteren en te zorgen voor een uitzonderlijke klantervaring.
Booking.com B.V., opgericht in 1996, bezit en beheert Booking.com(TM), en is onderdeel van The Priceline Group . Volg ons op Twitter [http://www.twitter.com/bookingcom ], Google+ [https://plus.google.com/+Bookingcom ] en Pinterest [http://pinterest.com/bookingdotcom ], ‘like’ ons op Facebook [http://www.facebook.com/bookingcom ] of ontdek meer op http://www.booking.com [http://www.booking.com?aid=304142&lang=en; ].
CONTACTGEGEVENS BOOKING.COM:
Edelman Martijn van Amersfoort / Bram van Ginneken Martijn.vanAmersfoort@edelman.com / Bram.vanGinneken@edelman.com

Booking.com

CONTACT: Telefoon: 020 301 09 80

BizPress.nl