Boek Onvoltooid verschijnt 5 december


verschijnt 5 december

Boek ‘Onvoltooid’
Over vroeg overleden bekende personen

Op 5 december verschijnt het boek Onvoltooid over 435 vroeg overleden bekende personen uit de wereld van de politiek, literatuur, muziek, film, sport, radio, televisie en wetenschap.

Momenten van herinnering
Het overlijden van bekende personen gaat vaak gepaard met een gevoel van publieke ontzetting. Een moord op een bekend persoon is meestal een schokkend moment, een ijkpunt.
Een bekende graadmeter daarvoor is de vraag: “Waar was je tijdens de moord op John. F. Kennedy, Martin Luther King, Pim Fortuyn of Theo van Gogh?”

Lang niet altijd blijft de dood van een bekend persoon in het collectieve geheugen gegrift staan. Naarmate de tijd vordert transformeren bekende doden langzaam maar zeker weer in onbekende doden.

Onvoltooid is een boek vol momenten van herinnering en beschrijft, door korte biografieën en foto’s, de levens van 435 vroeg overleden bekende personen.

Over de auteurs
Marcel Bergen (1961) & Irma Clement (1965) schrijven boeken over bijzondere onderwerpen en fenomenen.
Van hun hand verscheen ook Amsterdam De Gids, Wandelen over Zorgvlied, Geheimen van Zorgvlied, Ketenvrij Winkelen en Niemands Hond.

Noot voor de redactie:

– Blader door een deel van Onvoltooid op www.onvoltooidhetboek.nl

– Onvoltooid is te koop in de boekhandel of online via onvoltooidhetboek.nl

– Voor interviews en/of een recensie-exemplaar kunt u contact opnemen met Marcel Bergen of Irma Clement: info@bergenenclement.nl of 06-44884991

ISBN: 9789087780081
Verkoopprijs: 19,95 EUR
Formaat: 145 x 226
Afwerking: Paperback
Aantal pagina’s: 175
Geïllustreerd met foto’s

Het bericht Boek Onvoltooid verschijnt 5 december verscheen eerst op Persberichten.biz.

BizPress.nl