Binnenkort te beluisteren: Radio Koraal


Lekker werken of je huiswerk maken en intussen luisteren naar Radio Koraal. Binnenkort is dat voor alle cliënten, leerlingen en medewerkers van Koraal mogelijk. Radio Koraal is een onderdeel van Koraal Media. Unieke dagbesteding die begon bij onze locatie Op de Bies (Koraal regio Parkstad), en inmiddels is doorontwikkeld voor heel Koraal. Koraal Media biedt dagbesteding aan mensen met autisme of andere beperkingen. Het is een veilige omgeving waar cliënten werken met fotografie, film en binnenkort dus ook dagelijks eigen radio-uitzendingen verzorgen in een professionele radiostudio.

Eigen Glazen Huis 

Een bijzondere activiteit van Koraal Media is het eigen Glazen Huis dat van 14 tot en met 17 december op de locatie Op de Bies in Landgraaf (Koraal regio Parkstad) staat. Cliënten die veel ervaring hebben als DJ worden in het Glazen Huis opgesloten en draaien nonstop muziek voor het goede doel. Dit jaar is dat de aanleg van een beweegtuin om cliënten te stimuleren gezond bezig te zijn. In 2016 heeft het Glazen Huis van Koraal 10 duizend euro opgehaald. Een mooi streefbedrag voor 2017. 

Binnenkort gaat Radio Koraal de lucht in en kan iedereen via een speciaal ontwikkelde Koraal-app genieten van interviews en Koraal-journaals gemaakt door het team van Koraal Media. Maar natuurlijk draaien ze ook gewoon lekkere muziek en kan de luisteraar verzoekplaatjes aanvragen.

Het Koraal Mediateam maakt naast filmpjes voor Koraal, ook professionele filmpjes voor externe opdrachtgevers. Zo is Roda JC Kerkrade een vaste klant. 

Koraal biedt een uniek, integraal aanbod van zorg, onderwijs én arbeid voor mensen met een complexe problematiek, waarbij de ondersteuning van cliënten en leerlingen in elk van hun levensdomeinen (wonen, leren, werken) op elkaar wordt afgestemd. Koraal heeft meer dan 30 locaties welke zijn ingedeeld in zes regio’s in Limburg en Noord- Brabant. Daarnaast heeft Koraal een landelijk werkend expertisecentrum waarin alle specialistische kennis gebundeld wordt. Koraal biedt aan meer dan 5.000 cliënten per dag ondersteuning en advies. Er zijn meer dan 3.500 medewerkers werkzaam.

 

BizPress.nl