BCT verrijkt informatiemanagement-portfolio met BI van Synaxion


Sittard, 28 november 2017 – BCT, specialist in Enterprise Information Management, sluit een partnership met monitoring en business intelligence (BI)-specialist Synaxion. Hiermee verrijkt BCT het informatiemanagement-portfolio met sterke BI- en visualisatiefunctionaliteiten. Door het bestaande aanbod van BCT te combineren met intuïtieve dashboards van Synaxion, profiteren klanten van slimmere inzichten ten behoeve van betere besluitvorming.

Plug ‘n Play
BCT en Synaxion hebben een grote footprint en jarenlange ervaring met (semi-)overheidsinstanties. Door deze specifieke knowhow zijn de partijen in staat om plug ‘n play dashboards toe te voegen aan het productportfolio voor klanten waardoor deze nog beter aansluit op de behoeften van gemeentes, (semi-)overheidsinstanties en andere organisaties. Hiermee ondersteunen de partijen hun klanten niet alleen in hun werk en het borgen van informatie, maar ook in het ontsluiten van die informatie.

Dimitri Palmen, directeur bij BCT: “Als specialist op het gebied van Enterprise Information Management, vinden wij dat dashboards niet kunnen ontbreken in onze producten. Hiermee kunnen klanten meer gefundeerde beslissingen nemen op basis van data. We geloven in specialisme en zagen in Synaxion een perfecte partner die met kop en schouders boven de rest uitstak. Niet alleen vanwege hun expertise binnen het vakgebied, maar ook door hun kennis van de markt waarin wij actief zijn. Samen kunnen we klanten helpen in hun transformatie naar een kennisgedreven organisatie om zo het maximale uit data te halen.”

Pim van Stiphout, Commercieel Directeur bij Synaxion: “BCT heeft dezelfde groeiambitie als wij. Door onze krachten te bundelen kunnen we die ambitie verwezenlijken. Omdat we uit hetzelfde hout gesneden zijn, kunnen we snel schakelen en zijn de eerste dashboards al ontwikkeld. Dat we al een aanbesteding gewonnen hebben, toont aan dat onze oplossingen en diensten aansluiten op de behoefte uit de markt. Samen zullen we continu optimaliseren en klanten in hun behoeften blijven voorzien.”

Het bericht BCT verrijkt informatiemanagement-portfolio met BI van Synaxion verscheen eerst op Persberichten.biz.

BizPress.nl