Autodrop investeert in groei en racet door met nieuwe productielijn

Concorp, het familiebedrijf achter het bekende merk Autodrop met snoep en drop in de vorm van autootjes, geeft aan het einde van het jaar nog eens vol gas. Op 25 november jongstleden vond namelijk de feestelijke opening plaats van de nieuwe kooklijn in de fabriek in Jirnsum. Hiermee geeft Concorp een verdere invulling aan haar ambities om 100% onafhankelijk te blijven en klaar te zijn voor de toekomst.

Met de nieuwe kooklijn kunnen de vertrouwde Autodrop-autootjes niet alleen sneller en makkelijker naar de klant en consument rijden, maar handhaaft Concorp ook haar hoge kwaliteitsniveau. Dit geldt natuurlijk ook voor de kwaliteitsdrop van Oldtimers, welke net als Autodrop haar oorsprong vindt in Friesland en in de fabriek in Jirnsum wordt geproduceerd. Bovendien produceert de fabriek nog steeds het merk Van Slooten voor de internationale markten; het merk waar het ooit allemaal mee is begonnen. De groeiambitie van het bedrijf reikt dus verder dan alleen Nederland. Ook landen als Australië, Duitsland en Scandinavië kunnen door de investering in de kooklijn nog beter en sneller bediend worden.

Met de investering groeit niet alleen de capaciteit van het ambitieuze Concorp. Het levert ook tal van andere voordelen op. Zo leidt de nieuwe kooklijn tot een gezondere werkomgeving voor de medewerkers en is het een stap vooruit voor het milieu door het lagere energieverbruik. Uiteraard voldoet de nieuwe kooklijn aan alle strenge eisen op het gebied van Arbo, milieu en voedselveiligheid, waaronder BRC, HACCP en IFS. En als laatste, maar zeker niet als onbelangrijkste: op de nieuwe kooklijn kunnen in de toekomst veel nieuwe verrassende producten ontwikkeld worden, waarmee Concorp haar innovatieve karakter weet te waarborgen.

De opening van de kooklijn werd voltrokken door de burgemeester van Leeuwarden, Ferd Crone. Dit gebeurde uiteraard in beschermende kleding om de productkwaliteit en voedselveiligheid ook op dit moment te kunnen garanderen. Onder toeziend oog van alle medewerkers, pers en overige betrokkenen zette hij met één druk op de knop de kooklijn in werking, waarmee deze belangrijke stap voor de toekomst officieel is gezet.

BizPress.nl