Arbrini design tuinmeubelen, wint de Opiness service award 2018


Arbrini design tuinmeubelen, “beoordeelt door onze klanten met een 9,9 als waarderingscijfer voor de geboden service, dat is waar je het voor doet”.

Heel trots waren we vorig jaar al bij www.arbrini.nl, toen we met een 9,8 derde werden in de categorie kleine webwinkels. Ons voornemen was, om er in 2018 een eerste plek van te maken, en dat is gelukt!! Super trots zijn we dat we de eerste prijs hebben gewonnen bij de Opiness awards 2018. Een klanten tevredenheid-prijs, is de beste prijs die je kunt krijgen, want daar werk je naar toe, tevreden en blije klanten. Hoe mooi is het daarom, dat onze eigen Arbrini klanten onze service beoordeelt hebben met een cijfer van maar liefst een 9,9. In ons streven naar 100% klanten tevredenheid, komen we aardig in de buurt, met een kleine ruimte voor verbetering.

De punten waar onze klanten zeer over te spreken waren is de snelle levering, en de snelle reactie op e-mailverkeer. De service, van a-z, van het begeleiden bij de aankoop tot het plaatsen van de loungeset in de tuin, en het retour nemen van het afval. Maar ook de extra tekst en uitleg van onze chauffeurs wordt zeer op prijs gesteld. En als derde punt, het meedenken, als u een tekening van uw terras meeneemt of een foto, zoeken we net zolang tot we de perfecte terras invulling hebben gevonden voor u, die ook binnen het budget past. U bent speciaal dus mag uw loungeset dat ook zijn.

Er werd ons gevraagd, of we bij Arbrini nog nieuwe dingen gaan doorvoeren het aankomende jaar, maar buiten de nieuwe lounge modellen die we ontworpen hebben verder in de markt te zetten, gaan we ons vooral weer inzetten voor onze klanten.  Onze klanten dat fijne lounge-gevoel geven. Blij zijn met je aankoop, goede service bieden en mocht er onverhoopt iets zijn, ook klaar staan met een passende oplossing.  Kortom de service die u van ons gewend bent.

Alle lieve Arbrini klanten bedankt voor jullie positieve reacties, want dankzij jullie hebben we deze prijs mogen ontvangen. Ons motto blijft: bent u tevreden, deel het met anderen, bent u niet tevreden meldt het aan ons! Samen gaan we er weer een fantastisch lounge seizoen van maken.

BizPress.nl