AB Zuid-Holland stapt na uitgebreid selectietraject met 3 vestigingen over op MySolution FLE

AB Zuid-Holland, personele dienstverlenerpur sang” vervangt de huidige automatiseringsoplossing door het innovatieve product MySolution FLEX. Naast uitzenden (ABU), detacheren en payrollen(VPO) biedt AB Zuid-Holland een specifieke dienst aan om het agrarische bedrijf te continueren bij ziekte of overlijden van de eigenaar (bedrijfsverzorging). De dienst bedrijfsverzorging zal integraal onderdeel uitmaken van de totaaloplossing MySolution FLEX.

AB Zuid-Holland
Van oorsprong is AB Zuid-Holland actief in de agrarische sector (o.a. vacatures voor agrarisch medewerker), waaronder tuinbouw, akkerbouw, veehouderij en boomkwekerij. Een belangrijk onderdeel is nog steeds de tijdelijke vervanging van de agrarische ondernemer. Sinds een aantal jaren biedt AB Zuid-Holland, naast de agrarische sector, ook vacatures en gekwalificeerde medewerkers aan in de sectoren bouw, grond-, weg– en waterbouw en groenvoorziening (o.a. de omgeving Westland – de Kring, BoskoopHazerswoude, Goeree-Overflakkee en Voorne-Putten). AB Zuid-Holland heeft vestigingen in Stellendam, De Lier en Hazerswoude-Dorp.

Werving&Selectie, Uitzenden, detacheren, payrollen en bedrijfsverzorging
Het totale proces van de organisatie AB Zuid-Holland gericht op Werving&Selectie, Uitzenden, Detacheren, Payrollen en Bedrijfsverzorging zal onderdeel uitmaken van de totaaloplossing. “Zelfs het specifieke proces van bedrijfsverzorging, zal onderdeel uitmaken van de totaaloplossing MySolution FLEX. Een uniek product met een unieke propositie in de markt voor Personele dienstverlening. Verbazingwekkend om te zien wat in ruim 5 jaar is neergezet met deze standaardoplossing MySolution FLEX” aldus Wim Kauffman, Directeur AB Zuid-Holland.

Integratie, integratie en nog eens integratie
Alle aanbieders van software in de markt van personele dienstverlening praten over integratie voor een efficiënte automatisering van de bedrijfsprocessen. MySolution FLEX realiseert integratie op een drietal terreinen waar anderen dat vaak laten liggen. Als eerste een goede integratie met Office (Excel, Word en Outlook/Exchange). Als tweede een goede integratie van de planningssoftware (geen koppeling….maar echte integratie). En als derde een volledige integratie met de financiële administratie.

MySolution FLEX (incl. payrolling, powered by Mercash)
MySolution FLEX is een innovatieve en integrale standaardoplossing voor flexibele arbeid, met als basis Microsoft Dynamics NAV en MySolution Payrolling (powered by Mercash). Het innovatieve karakter van het product komt naast de gerichte functionaliteit voor de uitzend– en detacheringbranche tot uitdrukking in de volledige integratie met Word, Excel en Outlook en de toepassing van Webservices voor een directe integratie met websites. MySolution FLEX is ruim vijf jaar actief in de markt en heeft ruim 500 eindgebruikers verspreidt over ruim 30 klanten.

MySolution, uw Gold Certified Partner
Automatisering moet organisaties helpen om mensen en concurrentievoordelen optimaal tot zijn recht te laten komen. MySolution ontwerpt, realiseert en beheert daartoe innovatieve, op Microsoft-technologie gebaseerde oplossingen voor personele dienstverlening. MySolution is ‘Gold Certified Partner’ van Microsoft. Voor meer informatie:www.mysolution.nl

BizPress.nl